Magyar Falu Program logo
Széchenyi 2020 Európai Szociális Alap logo

5c18ce4c2ca6dd4983198635eed3cde2_

Tisztelt Látogató!

Megtisztelő számomra hogy elsőként én üdvözölhetem a településünk iránt érdeklődő, vagy ide látogatni szándékozó kedves vendégeinket községünk megújult honlapján!

Külön köszöntöm Megyaszó község minden lakóját akiknek – reményeink szerint – segítséget nyújt honlapunk.

Internetes felületünkön való barangolása során megismerkedhet Megyaszó történetével, jelenével, természeti és kulturális értékeivel. Betekintést nyerhet a település életébe, információkat kaphat rendezvényeinkről, ünnepeinkről.

Remélem, hogy a közreadott információk segítenek, hogy felfedezzék, megismerjék a Harangod-patak völgyében található, természeti értékekben gazdag lakóhelyünket.

A weblap megújításával az is célunk volt, hogy megkönnyítsük az itt élő polgárok mindennapi ügyintézését. Ennek érdekében honlapunkon megtalálhatják a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, nyomtatványokat, a képviselőtestület döntéseit.

Remélem, hogy weblapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig aktuális képet kapjanak Megyaszóról, rendezvényeinkről, önkormányzatunk munkájáról.

Honlapunk még több ponton is megújítás alatt áll, de igyekszünk mielőbb napra késszé tenni.

Amennyiben rokonszenvesnek talált településünket, kérem személyesen is látogasson el hozzánk, az itt élő emberek nagy szeretettel várják.

 

Üdvözlettel: Hajdú Istvánné

                       polgármester