Magyar Falu Program logo
Széchenyi 2020 Európai Szociális Alap logo

Tisztelt Látogatók, Tisztelt Érdeklődők!

Szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önöket a Megyaszói Közös Önkormányzati Hivatal munkatársai és a magam nevében. Örömünkre szolgál, hogy Megyaszó Község honlapjának böngészése során felkereste a Hivatalról szóló oldalt is.

A Megyaszó Község Önkormányzata és Alsódobsza Község Önkormányzata hozta létre a Közös Önkormányzati Hivatalt 2013. február 1. napjától.

Az elmúlt időszakban minőségében és mennyiségében megváltozott feladatok, a jogszabályi változások folyamatosan kihívás elé állítják a Hivatalt, ennek ellenére legfontosabb célunk, hogy a jogszabályok betartásával a lakosságot minél magasabb színvonalon, ügyfélbarát módon tudjuk szolgálni.

Bemutatkozó oldalainkon szeretnénk rövid tájékoztatást adni az általunk ellátott feladatokról, a Hivatal szervezeti felépítéséről, az általunk használt nyomtatványokról, az ügyfélfogadás rendjéről, az egyes ügyintézők tevékenységi köréről valamint elérhetőségéről, a Képviselő-testület és bizottságok működéséről, a megalkotott rendeletekről, az elfogadott határozatokról.

Az Önkormányzat és a Hivatal a jövőben még pontosabban, még sokoldalúbban kívánja informálni a lakosságot a közérdekű kérdésekről, a meghozott és tervezett intézkedésekről, döntésekről.

Alapvető célkitűzésünk, hogy a Közös Önkormányzati Hivatal a megyaszóiak és az idelátogatók megelégedésére színvonalasan, szakértelemmel, hatékonyan végezze a munkáját.

Bízom benne, hogy a megyaszói polgárok bizalommal fordulnak hozzám és a honlapunkon közzétett információinkkal segíthetjük az Önök eligazodását, ügyeik gyorsabb és kényelmesebb elintézését.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel kérem, forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Fogadóóra: Minden szerdán 9-12 óráig

Cím: 3718 Megyaszó, Alkotmány út 2. sz.

Telefon: 47/350-027

E-mail: hivatal@megyaszo.hu

 

Kissné Bodnár Renáta

jegyző